Forum ISJ Arad
http://www.isjarad.ro/forum/

Rezultate inițiale OLIMPIADA DE LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ - etapa județeană
http://www.isjarad.ro/forum/viewtopic.php?f=211&t=38031
Pagina 1 din 1

Autor:  LiceulNationalInformaticaArad [ Sâm Mar 02, 2019 9:25 pm ]
Subiectul mesajului:  Rezultate inițiale OLIMPIADA DE LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ - etapa județeană

Eventualele vizualizări/contestații se vor depune la secretariatul Liceului Național de Informatică Arad luni, 4 martie 2019, între orele 10.00-14.00.

Conform Regulamentului specific privind organizarea și desfășurarea OLIMPIADEI DE LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, clasele V-VIII nr. 24718/16.01.2019:
Art. 20 (1) La toate etapele Olimpiadei, candidații pot contesta numai punctajul obținut la proba A (scrisă).
(2) La toate etapele Olimpiadei, nu se admite depunerea contestației de către altă persoană (părinte, profesor însoțitor, coleg etc.), în absența elevului în cauză.
(4) La toate etapele Olimpiadei, contestațiile se desfășoară în două etape:
a) înainte de depunerea contestației, elevul poate solicita vizualizarea lucrării, în prezența unui membru al Comisiei, cu posibilitatea oferirii de explicații privind evaluarea lucrării, dar fără a i se elibera o copie a acesteia.
b) în situația în care elevul consideră că punctajul stabilit de comisie pentru lucrare nu este în concordanță cu baremul afișat, acesta poate depune contestație.
(8) La toate etapele Olimpiadei, în urma reevaluării la contestații, punctajul se modifică numai dacă între punctajul inițial și cel obținut la reevaluare este o diferență mai mare de cinci puncte.
(9) Pentru lucrările care, la evaluarea inițială au obținut între 95 și 100 de puncte, punctajul final este cel acordat de comisia de contestații.

Conform Regulamentului specific privind organizarea și desfășurarea OLIMPIADEI DE LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, clasele IX-XII nr. 24719/16.01.2019:
Art. 26 (2) La etapa județeană/ a sectoarelor municipiului București, termenul de analiză și răspuns la contestații nu poate depăși 72 de ore de la încheierea depunerii contestațiilor, după care se afișează rezultatele finale.
Art. 27 (1) Pentru lucrările care au primit inițial punctaje cuprinse între 94-100 de puncte, punctajul definitiv este acela acordat de subcomisia de contestații.
(2) Pentru lucrările care au primit inițial alte punctaje decât cele menționate la alin. (1), punctajul definitiv este acela acordat de subcomisia de contestații, dacă între punctajul inițial și punctajul acordat la contestație există o diferență de cel puțin 10 puncte.
Dacă diferența dintre cele două punctaje este mai mică de 10 puncte, punctajul definitiv este cel inițial.

Comisia județeană

Fişiere ataşate:
P U N C T A J.xlsx [47.14 KiB]
Descărcat de 2895 ori

Pagina 1 din 1 Ora este UTC+02:00 Europe/Bucharest
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/