Forum ISJ Arad

Comunicarea cu institutiile de invatamant din judetul Arad
Acum este Dum Aug 09, 2020 10:32 pm

Ora este UTC+03:00 Europe/Bucharest


ActivNET - Service IT ~ Realizare si Gazduire Pagini Web ~ Instalare/Configurare Servere ~ Publicitate Online ~ Achizitie Domenii Web


Scrie un subiect nou  Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
MesajScris: Mar Mar 05, 2019 10:06 pm 
Neconectat

Membru din: Mar Apr 05, 2005 12:48 pm
Mesaje: 437
Localitate: (Oras) Olari
Sâmbătă, 9 martie 2019, ora 10 la Liceul Teologic Baptist Alexa Popovici Arad se va desfășura etapa județeană a olimpiadei de ştiinţe socio-umane. Disciplinele de concurs sunt: educaţie civică (ciclul primar), cultură civică (ciclul gimnazial), logică, argumentare și comunicare, psihologie, sociologie, economie, filosofie (ciclul liceal).
De la etapa judeţeană pentru etapa naţională se califică din cadrul fiecărui judeţ lucrarea (ciclul primar-educaţie civică), echipajul (ciclul gimnazial-cultură civică) şi elevi individual (ciclul liceal-disciplinele logică, argumentare și comunicare, psihologie, sociologie, economie, filosofie), în următoarele condiţii:
- primul clasat din județ
- punctaj minim obținut la etapa județeană/sectoarelor municipiului București de 85 de puncte (nota minimă obţinută – 8, 50)
La etapa națională a olimpiadei, pentru olimpiada de ştiinţe socio-umane de la nivelul ciclului liceal, la care elevii participă individual, pentru fiecare disciplină, și pentru echipajele care au participat la olimpiada de cultură civică, ciclul gimnazial, în baza prevederilor Art. 15 alin. (4) din cadrul Metodologiei-cadru de organizare şi desfăşurare a competiţiilor şcolare, se atribuie un număr de 23 de locuri suplimentare/disciplină de liceu, respectiv 23 de locuri suplimentare pentru echipajele de cultură civică de la gimnaziu, în ordinea descrescătoare a punctajelor obținute conform clasamentului național realizat după finalizarea etapei județene/a sectoarelor municipiului București și calificarea participanților pe locurile prevăzute la art. 15 alin. (3) din cadrul Metodologiei-cadru de organizare şi desfăşurare a competiţiilor şcolare. Și în acest caz, pentru a participa la etapa națională pe locurile suplimentare este necesar ca punctajul minim obținut la etapa județeană/sectoarelor municipiului București să fie de 85 de puncte ( nota minimă obţinută – 8, 50).
Inspector școlar,
prof. Simona STIGER


Sus
   
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou  Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC+03:00 Europe/Bucharest


Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori


Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  

Furnizat de phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Translation/Traducere: phpBB România