Forum ISJ Arad
http://www.isjarad.ro/forum/

olimpiada de științe socio umane - etapa județeană
http://www.isjarad.ro/forum/viewtopic.php?f=211&t=38056
Pagina 1 din 1

Autor:  SimonaStiger [ Mar Mar 05, 2019 10:06 pm ]
Subiectul mesajului:  olimpiada de științe socio umane - etapa județeană

Sâmbătă, 9 martie 2019, ora 10 la Liceul Teologic Baptist Alexa Popovici Arad se va desfășura etapa județeană a olimpiadei de ştiinţe socio-umane. Disciplinele de concurs sunt: educaţie civică (ciclul primar), cultură civică (ciclul gimnazial), logică, argumentare și comunicare, psihologie, sociologie, economie, filosofie (ciclul liceal).
De la etapa judeţeană pentru etapa naţională se califică din cadrul fiecărui judeţ lucrarea (ciclul primar-educaţie civică), echipajul (ciclul gimnazial-cultură civică) şi elevi individual (ciclul liceal-disciplinele logică, argumentare și comunicare, psihologie, sociologie, economie, filosofie), în următoarele condiţii:
- primul clasat din județ
- punctaj minim obținut la etapa județeană/sectoarelor municipiului București de 85 de puncte (nota minimă obţinută – 8, 50)
La etapa națională a olimpiadei, pentru olimpiada de ştiinţe socio-umane de la nivelul ciclului liceal, la care elevii participă individual, pentru fiecare disciplină, și pentru echipajele care au participat la olimpiada de cultură civică, ciclul gimnazial, în baza prevederilor Art. 15 alin. (4) din cadrul Metodologiei-cadru de organizare şi desfăşurare a competiţiilor şcolare, se atribuie un număr de 23 de locuri suplimentare/disciplină de liceu, respectiv 23 de locuri suplimentare pentru echipajele de cultură civică de la gimnaziu, în ordinea descrescătoare a punctajelor obținute conform clasamentului național realizat după finalizarea etapei județene/a sectoarelor municipiului București și calificarea participanților pe locurile prevăzute la art. 15 alin. (3) din cadrul Metodologiei-cadru de organizare şi desfăşurare a competiţiilor şcolare. Și în acest caz, pentru a participa la etapa națională pe locurile suplimentare este necesar ca punctajul minim obținut la etapa județeană/sectoarelor municipiului București să fie de 85 de puncte ( nota minimă obţinută – 8, 50).
Inspector școlar,
prof. Simona STIGER

Pagina 1 din 1 Ora este UTC+03:00 Europe/Bucharest
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/