Forum ISJ Arad
http://www.isjarad.ro/forum/

Rezultate OLIMPIADA DE LINGVISTICĂ „SOLOMON MARCUS” 2019
http://www.isjarad.ro/forum/viewtopic.php?f=211&t=38356
Pagina 1 din 1

Autor:  LauraOrban [ Mar Apr 02, 2019 2:01 am ]
Subiectul mesajului:  Rezultate OLIMPIADA DE LINGVISTICĂ „SOLOMON MARCUS” 2019

Atașăm rezultatele Olimpiadei de lingvistică „Solomon Marcus” - etapa județeană, 2019.

Conform Regulamentului specific:
„(4) Având în vedere specificul acestei competiții, la etapele interne ale olimpiadei (etapa județeană și etapa națională), evaluarea se face de către cadre didactice universitare și cercetători de la Institutul de Lingvistică Iorgu Iordan – Al. Rosetti și de la Facultatea de Litere a Universității București, inițiatoarea competiției, alături de MEN, după cum urmează:
a) pentru etapa județeană:

§ În termen de 2 zile de la desfășurarea etapei județene, vicepreședintele și secretarul subcomisiei de organizare la nivel județean, alcătuită conform prevederilor Art. 17 (3), f, amestecă lucrările, pe secțiuni, le numerotează de la 1 la n și le grupează în pachete, care vor fi transmise, prin poștă, la Institutul de Lingvistică Iorgu Iordan - Alexandru Rosetti, în vederea evaluării răspunsurilor de către cadrele didactice universitare, membre ale comisiei centrale, care au elaborat subiectele. Coletul va conține și un proces-verbal care va menționa numărul de lucrări de la fiecare secțiune.

§ În termen de până la 45 de zile de la desfășurarea etapei județene, cadrele didactice universitare, membre ale Comisei Centrale, vor realiza evaluarea lucrărilor primite de la fiecare inspectorat școlar.

§ Institutul de Lingvistică Iorgu Iordan-Al. Rosetti va întocmi tabelele cu rezultatele la nivelul fiecărui județ, în ordine alfabetică și în ordine valorică și vor realiza ierarhia națională a celorlalți participanți la etapa județeană.

§ Se va întocmi tabelul nominal cu elevii care vor participa la etapa națională, pentru cele 23 de locuri suplimentare acordate numai pentru secțiunea învățământ secundar superior, în vederea lărgirii bazei de selecție pentru etapa internațională a competiției.”

inspector școlar,
prof. Laura ORBAN

Fişiere ataşate:
AR Olingvistica.xlsx [16.4 KiB]
Descărcat de 488 ori

Pagina 1 din 1 Ora este UTC+02:00 Europe/Bucharest
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/