Forum ISJ Arad

Comunicarea cu institutiile de invatamant din judetul Arad
Acum este Mie Aug 12, 2020 12:48 pm

Ora este UTC+03:00 Europe/Bucharest


ActivNET - Service IT ~ Realizare si Gazduire Pagini Web ~ Instalare/Configurare Servere ~ Publicitate Online ~ Achizitie Domenii Web


Scrie un subiect nou  Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
MesajScris: Mar Sep 01, 2015 8:40 am 
Neconectat

Membru din: Mie Apr 20, 2005 12:55 pm
Mesaje: 1449
în atenția candidaților care doresc înscrierea la concursul județean de ocupare a posturilor didactice vacante/rezervate,

Conform art. 98 din Metodologie:

Art. 98 (1) Concursul organizat de inspectoratul școlar la nivel județean pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor rămase vacante/rezervate constă în probă practică/orală sau inspecție specială la clasă și probă scrisă în profilul postului didactic/catedrei, potrivit programelor specifice pentru concurs în vigoare, aprobate prin ordin al ministrului educației naționale.
(2) La concursul organizat de inspectoratul școlar la nivel județean nivelul pot participa candidați care au obținut cel puțin nota 5 (cinci) la inspecția specială la clasă sau la probele practice de profil în cadrul concursului național de ocupare a posturilor didactice/catedrelor, sesiunea 2015 ori cel puțin media 8 (opt) la inspecțiile la clasă în profilul postului, în cadrul examenului național de definitivare în învățământ, sesiunea 2015.
(3) Candidații care n-au susținut probe practice/orale în cadrul concursului național de ocupare a posturilor didactice/catedrelor, sesiunea 2015, pot susține aceste probe în cadrul concursului organizat la nivel județean. Probele practice/orale de profil pentru posturile care sunt condiționate pentru ocupare de probă practică/orală, se organizează se desfășoară şi se evaluează potrivit anexelor 5-12, de o comisie constituită la nivel județean, conform art. 65 alin. (3)-(5).


Prin umare, la concursul județean pentru calificați avem următoarele categorii de candidați:
- candidați care s-au înscris si la concursul național, au fisa de înscriere și au susținut in cadrul concursului național inspecții sau probe practice si care doresc sa susțină și la concursul județean aceeași disciplina (candidații depun doar cerere de înscriere);
- candidați care s-au înscris la concursul național, au fisa de înscriere și au susținut in cadrul concursului național inspecții și care doresc sa participe la concursul județean la o disciplina care necesită proba practice (candidații depun doar cerere de înscriere și vor susține proba practică în 3 septembrie 2015);
- candidați care nu s-au înscris la concursul național - acești candidați se pot înscrie la concursul județean numai la discipline (posturi) care necesita proba practica: arte, muzica, palate si cluburi copii, cluburi sportive școlare, informatica, instruire practica etc. ( candidații depun dosar de înscriere).
- candidați care nu s-au înscris la concursul național, dar au participat la examenului național de definitivare în învățământ, sesiunea 2015 și au obținut cel puțin media 8 (opt) la inspecțiile la clasă în profilul postului din cadrul examenului național de definitivare 2015 (candidații depun dosar de înscriere și o adeverință care atestă nota obținută la inspecțiile la clasă în profilul postului din cadrul examenului național de definitivare 2015).

În 3 septembrie 2015 se organizează probele practice pentru concursul județean. Probele practice se pot susține la data fixata in Calendar. Inspecții speciale la clasa nu se pot susține însă în aceasta perioada.


Sus
   
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou  Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC+03:00 Europe/Bucharest


Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori


Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  

Furnizat de phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Translation/Traducere: phpBB România