Forum ISJ Arad

Comunicarea cu institutiile de invatamant din judetul Arad
Acum este Lun Oct 26, 2020 3:26 pm

Ora este UTC+02:00 Europe/Bucharest


ActivNET - Service IT ~ Realizare si Gazduire Pagini Web ~ Instalare/Configurare Servere ~ Publicitate Online ~ Achizitie Domenii Web


Scrie un subiect nou  Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
MesajScris: Lun Apr 18, 2016 11:08 am 
Neconectat

Membru din: Mie Apr 20, 2005 12:55 pm
Mesaje: 1459
ŞEDINŢA PUBLICĂ pentru soluționarea cererilor de pretransfer consimţit între unităţile de învăţământ sau de pretransfer prin schimb de posturi :

Vineri, 22 aprilie 2016, începând cu ora 9.00 (conform graficului atașat) sala de ședințe a ISJ Arad.

Condiţiile de ocupare a posturilor, prin pretransfer consimţit între unităţile de învăţământ preuniversitar, sunt prevăzute în art. 54 - 55 din Metodologia - cadru privind mobilitatea personalului didactic de predare din învăţământul preuniversitar in anul şcolar 2016-2017 (OMECS nr. 5559/2015).
Cadrele didactice titulare, ale căror date există în sistemul informatic, pe baza dosarelor depuse la ISJ Arad în perioada 25 - 30 martie 2016, pot ocupa, în cadrul şedinţei publice, posturi didactice din lista afişată sau posturi eliberate pe parcursul şedinţei publice, în baza acordurilor/acordurilor de principiu emise de unităţile de învăţământ, cu respectarea condiţiilor prevăzute în Metodologia - cadru.

În şedinţa publică, comisia judeţeană de mobilitate analizează acordul/acordurile eliberate de directorii unităţilor de învăţământ privind pretransferul consimţit între unităţi şi repartizează cadrele didactice în baza acestor acorduri, cu respectarea condiţiilor prevăzute în art. 54-55 din Metodologia - cadru privind mobilitatea personalului didactic de predare din învăţământul preuniversitar în anul şcolar 2016-2017 (OMECS nr. 5559/2015).

Opţiunea fiecărui cadru didactic din şedinţa publică se exprimă în scris, conform cererii-tip, şi se consemnează în procesul-verbal al şedinţei, cu certificare prin semnătura solicitantului sau împuternicitului, acesta din urmă prezentând procura notarială în original.

Candidaţii se legitimează cu BI/CI sau pot fi reprezentaţi de o altă persoană prin procură notarială în original.
În cazul în care cadrul didactic nu este prezent personal sau printr-un împuternicit la şedinţa publică, cererea acestuia nu se soluţionează.
Candidații vor aduce acordul/acordul de principiul în original de la unitățile de învățământ unde au solicitat eliberarea acestora în vederea completării dosarului de pretransfer.
Candidaţii vor fi prezenţi cu 15 minute înainte de ora programată conform graficului ataşat.
Programarea este realizată în funcţie de disciplina pentru care cadrul didactic solicită pretransferul.Inspectori şcolari pentru managementul resurselor umane,
Prof. Emilia MANDACHE
Prof. Adriana POPESCU


Fişiere ataşate:
Grafic pretranfer.PDF [89.21 KiB]
Descărcat de 758 ori
Sus
   
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou  Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC+02:00 Europe/Bucharest


Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori


Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  

cron
Furnizat de phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Translation/Traducere: phpBB România