Forum ISJ Arad

Comunicarea cu institutiile de invatamant din judetul Arad
Acum este Lun Mai 20, 2019 1:29 am

Ora este UTC+03:00 Europe/Bucharest


ActivNET - Service IT ~ Realizare si Gazduire Pagini Web ~ Instalare/Configurare Servere ~ Publicitate Online ~ Achizitie Domenii Web


Scrie un subiect nou  Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
MesajScris: Joi Mai 03, 2018 2:16 pm 
Neconectat

Membru din: Mie Apr 20, 2005 12:55 pm
Mesaje: 1258
În perioada 7-8 mai 2018, candidații înscriși la Concursul de ocupare posturilor/catedrelor vacante/rezervate din sistemul preuniversitar sesiunea 2018 se vor prezenta la INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN ARAD, str. Corneliu Coposu nr.26, pentru validarea înscrierii (excepţie: absolvenţii promoţiei 2018).
Validarea se face prin semnătura, de către candidați sau împuterniciții acestora prin procură notarială în original, conform graficului stabilit de comisia de organizare și desfășurare a concursului de ocupare posturi didactice, între orele 11.00-14,00, astfel:
- Luni, 7 mai 2018 candidaţii cu prima literă a numelui între A-L
- Marți, 8 mai 2018 candidaţii cu prima literă a numelui între M-Z

NOTĂ:

1. În perioada 5-9 iulie 2018 (zile lucrătoare) se va desfășura pentru absolvenții promoției 2018 validarea înscrierii prin semnătură de către candidaţi sau împuterniciţii acestora prin procură notarială în original după programul care va fi comunicat ulterior.
2. Neprezentarea candidatului sau a unui împuternicit al acestuia, desemnat prin procură notarială în original, la validare, în perioada prevăzută de Calendar, atrage după sine anularea înscrierii candidatului la concurs.


Pentru candidaţii care nu prezintă documente privind mediile anilor de studii, se va considera ca medie de departajare nota 5 (cinci).
Pentru candidaţii care nu prezintă documente privind media obţinută la examenul de bacalaureat, se va considera ca medie de bacalaureat nota 5 (cinci).
Nu se iau în considerare adeverinţe a căror valabilitate a expirat.

Vă rugăm să verificaţi cu atenţie fişa pe care o primiţi pentru validare.

• CNP
• Numele, iniţiala tatălui, prenumele
• Dacă participaţi la concurs, sau/şi participaţi în baza rezultatelor din 2017 şi sau 2016, bifaţi
• Să fie precizate avizele şi atestatele pe care le deţineţi
• Atenţie la studii, forma de învăţământ, profilul, specializările, anul începerii, respectiv anul finalizării studiilor.Verificaţi să fie trecută corect DPPD = modulul pedagogic (pregătire psihopedagogică)
• Dacă sunteţi absolvent 2018, bifaţi
• Să fie trecută corect disciplina de examen
• Postul pentru care aplicaţi trebuie să aibă inspecţie specială la clasă / probă practică/ probă orală. Aveţi grijă să fie bifate aceste specificaţii în funcţie de tipul postului. În caz contrar, notele pe care le veţi obţine la aceste probe nu vor putea fi trecute în aplicaţia informatizată. Veţi bifa inspecţie la clasă, chiar dacă folosiţi notele de la definitivat, sesiunea 2018.
• Să fie marcată solicitarea de traducere a subiectului de examen în limba maternă.
• Pentru candidaţii care doresc repartizare în baza notelor obţinute la concursurile din 2017 şi/sau 2016, verificaţi cu atenţie disciplinele de examen, notele, rezultatul probelor practice/orale.

ÎNAINTE DE A CORECTA FIŞA DE ÎNSCRIERE, se va verifica de către comisia de înscriere existenţa la dosar a actelor care dovedesc datele lipsă din fişa de înscriere şi apoi se corectează în aplicaţie.
Dacă datele înscrise pe fişa de înscriere, sunt corecte, fişa va fi semnată de candidat sau de împuternicit şi predată.
Absolvenţii promoţiei 2018 vor valida fişele de înscriere, după prezentarea adeverinţei de absolvire/programe de pregătire psihopedagogică.
În mod excepţional, în situaţia în care absolvenţii promoţiei 2018 nu prezintă adeverinţa de absolvire/programe de pregătire psihopedagogică în perioada 5-9 iulie 2018, aceştia vor fi primiţi la proba scrisă din 11 iulie 2018, numai în condiţiile prezentării adeverinţei de absolvire a studiilor/programelor de pragătire psihopedagogică şi validarea fişei de înscriere înaintea începerii probei scrise.

Conform prevederilor art. 55 alin. (5) din Metodologie (OMENCS nr. 5485/2017):
• Datele din fişa de înscriere a candidaţilor sunt înregistrate în sistemul informatizat.
• În perioada de validare a fişelor de înscriere, candidatul primeşte fişa martor extrasă din sistemul informatizat pe care este obligat să o semneze, alături de reprezentantul inspectoratului şcolar, pentru conformitate.
• Un exemplar se înmânează candidatului, celălalt rămânând în dosarul candidatului, la centrul în care are loc înscrierea.
Neprezentarea candidatului sau a unui împuternicit al acestuia, desemnat prin procură notarială în original, la validare, în perioada prevăzută de Calendar, atrage după sine anularea înscrierii candidatului la concurs, cu excepţia absolvenţilor din promoția curentă (2018).
• În mod excepţional, în situaţii justificate, absolvenţii promoţiei curente (2018) pot să prezinte adeverinţa de absolvire şi să valideze fişa de înscriere până la data susţinerii probei scrise.
• Absolvenţii promoţiei curente (2018) pot participa la proba scrisă în cadrul concursului naţional pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învăţământul preuniversitar, numai după prezentarea adeverinţei de absolvire.
• Repartizarea candidaţilor pe posturi didactice/catedre se realizează în baza datelor existente în sistemul informatizat, asumate prin semnătură de candidat în momentul validării fişei de înscriere.

În data de 9 mai 2018, după încheierea programului de validare a fişelor se publică pe Internet datele de înscriere ale candidaţilor precum şi planificarea susţinerii inspecţiilor speciale la clasă, a probelor practice şi a probelor orale pentru posturile care necesită astfel de probe.

Comisia de organizare şi desfăşurare a Concursului de ocupare posturi didactice sesiunea 2018


Sus
   
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou  Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC+03:00 Europe/Bucharest


Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori


Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  

cron
Furnizat de phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Translation/Traducere: phpBB România