Forum ISJ Arad

Comunicarea cu institutiile de invatamant din judetul Arad
Acum este Lun Ian 20, 2020 6:07 am

Ora este UTC+02:00 Europe/Bucharest


ActivNET - Service IT ~ Realizare si Gazduire Pagini Web ~ Instalare/Configurare Servere ~ Publicitate Online ~ Achizitie Domenii Web


Scrie un subiect nou  Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
MesajScris: Mar Iul 09, 2019 1:25 pm 
Neconectat

Membru din: Mie Apr 20, 2005 12:55 pm
Mesaje: 1334
Conform prevederilor pct. 11 din Calendarul mobilității personalului didactic de predare din învățământul preuniversitar pentru anul școlar 2019 – 2020, Anexa nr. 19 la Metodologie (OMEN nr. 5460/2018, cu modificările și completările ulterioare), validarea fişelor de înscriere la concursul naţional de ocupare a posturilor didactice – sesiunea 2019, se mai poate face, prin excepţie, în perioada 10-12 iulie 2019 .

În această perioadă se validează fişele candidaţilor, absolvenţi 2019, înscrişi la concurs în perioada -22-29 mai 2019.

Validarea fişelor de înscriere la concurs pentru absolvenţii promoţiei 2019 şi absolvenţii 2019 ai programelor de pregătire psihopedagogică oferite de departamentele pentru pregătirea personalului didactic/departamentele de specialitate cu profil psihopedagogie se efectuează la biroul resurse umane din cadrul ISJ Arad.
Validarea constă în verificarea atentă de către candidat a datelor din dosarul personal, introduse în sistemul informatic şi confirmarea prin semnătură a corectitudinii acestora.

Programul validării prin semnătură a fişelor de înscriere:

• 10 iulie 2018, 11:00 – 13:00
• 11 iulie 2018, 11:00 – 13:00
• 12 iulie 2018, 10:00 – 12:00


Notă:
-Absolvenţii promoţiei 2019 şi absolvenţii 2019 ai programelor de pregătire psihopedagogică oferite de departamentele pentru pregătirea personalului didactic/departamentele de specialitate cu profil psihopedagogie vor valida fişele de înscriere în perioada 10-12 iulie 2019, după prezentarea adeverinţei de absolvire a studiilor/programelor de pregătire psihopedagogică.
- Validarea înscrierii, prin semnătură, se face de către candidați sau împuterniciții acestora prin procură notarială în original, conform graficului stabilit de comisia de organizare și desfășurare a concursului.


Conform prevederilor art. 65 alin. (6) din Metodologie (OMEN nr. 5460/2018, cu modificările şi completările ulterioare):
- Datele din fişa de înscriere a candidaţilor sunt înregistrate în sistemul informatizat.
- În perioada de validare a fişelor de înscriere, candidatul primeşte fişa martor extrasă din sistemul informatizat pe care este obligat să o semneze, alături de reprezentantul inspectoratului şcolar, pentru conformitate.
- Un exemplar se înmânează candidatului, celălalt rămânând în dosarul candidatului, la centrul în care are loc înscrierea.
- Neprezentarea candidatului sau a unui împuternicit al acestuia, desemnat prin procură notarială în original, la validare, în perioada prevăzută de Calendar, atrage după sine anularea înscrierii candidatului la concurs, cu excepţia absolvenţilor din promoția curentă (2019).
- În mod excepţional, în situaţii justificate, absolvenţii promoţiei curente (2019) pot să prezinte adeverinţa de absolvire şi să valideze fişa de înscriere până la data susţinerii probei scrise.
- Absolvenţii promoţiei curente (2019) pot participa la proba scrisă în cadrul concursului naţional pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învăţământul preuniversitar, numai după prezentarea adeverinţei de absolvire.
- Repartizarea candidaţilor pe posturi didactice/catedre se realizează în baza datelor existente în sistemul informatizat, asumate prin semnătură de candidat în momentul validării fişei de înscriere.

Validarea se face în baza cărţii de identitate, prin semnătură, de către candidați sau împuterniciţii acestora prin procură notarială în original.

Absolvenţii 2019 vor completa dosarul de înscriere cu adeverinţa de absolvire, în copie certificată “conform cu originalul”. În vederea certificării candidaţii se vor prezenta la biroul resurse umane cu adeverinţa/adeverinţele în original şi cu o copie xerox a adeverinţei/adeverinţelor.

Absolvenţii promoţiei 2019 pot participa la proba scrisă în cadrul concursului naţional pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor declarate vacante/rezervate, numai după prezentarea adeverinţei de absolvire a studiilor/programului de pregătire psihopedagogică.

În mod excepţional, absolvenţii promoţiei 2019 (studiilor medii/postliceale/universitare de licenţă/universitare de masterat/ departamentelor pentru pregătirea personalului didactic /departamentelor de specialitate cu profil psihopedagogic) pot să prezinte adeverinţa de absolvire a studiilor/programului de pregătire psihopedagogică şi să valideze fişa de înscriere în data de 17 iulie 2019.


Sus
   
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou  Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC+02:00 Europe/Bucharest


Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator


Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  

cron
Furnizat de phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Translation/Traducere: phpBB România