Forum ISJ Arad

Comunicarea cu institutiile de invatamant din judetul Arad
Acum este Mar Aug 20, 2019 1:45 pm

Ora este UTC+03:00 Europe/Bucharest


ActivNET - Service IT ~ Realizare si Gazduire Pagini Web ~ Instalare/Configurare Servere ~ Publicitate Online ~ Achizitie Domenii Web


Scrie un subiect nou  Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
MesajScris: Joi Ian 25, 2018 12:11 pm 
Neconectat

Membru din: Mie Apr 20, 2005 12:55 pm
Mesaje: 1285
Conform Art.4 alin(4)-(9):
1. Susţin o probă practică/orală eliminatorie, în profilul postului didactic solicitat, în perioada 26 ianuarie 2018 - 9 februarie 2018, cadrele didactice titulare care solicită:
• întregirea normei didactice
• completarea normei didactice de predare-învăţare-evaluare,
• transferul pentru restrângere de activitate
pe un post didactic/catedră în unităţi de învăţământ având clase cu profil artistic (corepetiţie, muzică, arta actorului, coregrafie, arte plastice, arte decorative, arte ambientale, arhitectură şi design), pe catedre de informatică, de tehnologia informaţiei şi comunicării, de informatică-tehnologii asistate de calculator (pentru profil tehnic şi servicii), de instruire pe catedre/posturi didactice din cluburi şcolare sportive sau din palatele şi cluburile copiilor.
Fac excepţie cadrele didactice titulare transferate/pretransferare/detaşate de pe posturi didactice/catedre similare, precum şi cadrele didactice care beneficiază de continuitate pe post/catedră prin completarea normei didactice de predare-învăţare-evaluare, conform prezentei Metodologii.

2. Susţin o probă orală eliminatorie de cunoaştere a limbii minorităţii în care urmează să se facă predarea, în perioada 26 ianuarie 2018-9 februarie 2018, cadrele didactice titulare care solicită: ’
• întregirea normei didactice
• completarea normei didactice de predare-învăţare-evaluare
• transferul pentru restrângere de activitate
Fac excepţie cadrele didactice titulare pe posturi didactice/catedre similare, cadrele didactice titulare care au finalizat cu diplomă studii universitare cu specializarea în limba minorităţii în care urmează să se facă predarea, precum şi cadrele didactice titulare care au efectuat studiile în limba minorităţii în care urmează să se facă predarea, respectiv cadrele didactice care beneficiază de continuitate.

3. Susţin inspecţii speciale la clasă, la disciplinele solicitate pe catedre constituite şi din discipline care nu sunt înscrise în documentul de numire/transfer/repartizare în perioada 26 ianuarie 2018 - 3 februarie 2018, cadrele didactice titulare care solicită:
• întregirea normei didactice
• completarea normei didactice de predare-învăţare-evaluare pe perioadă nedeterminată
• transferul pentru restrângere de activitate

La etapele de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate prin completarea normei didactice pe perioadă determinată, probele practice în profilul postului se consideră promovate în situaţia în care cadrele didactice titulare participante obţin cel puţin nota 5 (cinci). La etapele de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate prin întregirea normei didactice/completarea normei didactice pe perioadă nedeterminată/transfer pentru soluţionarea restrângerii de activitate, probele practice/inspecţiile speciale la clasă în profilul postului se consideră promovate în situaţia în care cadrele didactice participante obţin cel puţin nota 7 (şapte).

Calendarul privind susţinerea de către titulari a probei practice/orale eliminatorie în profilul postului, a probei orale eliminatorie de cunoaşterea limbii minorităţilor si a inspecţiei speciale la clasă


29 ianuarie 2018 la biroul nr.008
Depunerea cererilor pentru susţinerea de către titulari a probei practice/orale eliminatorie în profilul postului, a probei orale eliminatorie de cunoaşterea limbii minorităţilor si a inspecţiei speciale la clasă, însoţită de copia deciziei de numire şi de copia diplomei de studii.
Anexăm cererea tip. Depunerea cererilor se face până la ora 15:00

29 ianuarie 2018 - 09 februarie 2018
Susţinerea de către titulari a probei practice/orale eliminatorie în profilul postului, a probei orale eliminatorie de cunoaşterea limbii minorităţilor si a inspecţiei speciale la clasă, conform programării

09 februarie 2018 ora 15
Afişarea rezultatelor.


Fişiere ataşate:
Fisa-de-evaluare-inspectie-la-clasa-2-1.pdf [177.63 KiB]
Descărcat de 151 ori
Anexe-5-12_-probe-practice-2-1.pdf [287.52 KiB]
Descărcat de 146 ori
cerere_inspectie clasa_proba_practica-orala.doc [29 KiB]
Descărcat de 202 ori
Sus
   
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou  Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC+03:00 Europe/Bucharest


Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori


Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  

cron
Furnizat de phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Translation/Traducere: phpBB România