Forum ISJ Arad

Comunicarea cu institutiile de invatamant din judetul Arad
Acum este Lun Dec 17, 2018 9:23 am

Ora este UTC+02:00 Europe/Bucharest


ActivNET - Service IT ~ Realizare si Gazduire Pagini Web ~ Instalare/Configurare Servere ~ Publicitate Online ~ Achizitie Domenii Web


Scrie un subiect nou  Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
MesajScris: Joi Aug 04, 2016 10:59 am 
Neconectat

Membru din: Mie Apr 20, 2005 12:55 pm
Mesaje: 1183
În atenția candidaților participanți la Concursul pentru ocuparea posturilor /catedrelor declarate vacante/rezervate în unităţile de învăţământ preuniversitar din 20 iulie 2016, care au obținut minim nota 7 (atât la proba scrisă, cât și la inspecția specială la clasă/proba practică sau minim 8 pentru cei care și-au echivalat inspecția de la definitivat)

Ședința publică de repartizare a candidaților care au obținut minim 7,00 la inspectia specială la clasă / minim 8,00 pentru cei care și-au echivalat inspecția de la definitivat și care au obținut minim nota 7,00 la proba scrisă din 20 iulie 2016, va avea loc la ISJ ARAD, în data de 8 august 2016, în funcție de programarea din fișierul atașat la disciplinele la care există post titularizabil.
Candidaţii se legitimează cu BI/CI sau pot fi reprezentaţi de o altă persoană, prin procură notarială în original.
Repartizarea candidaţilor cu media de repartizare minimum 7 (şapte) la concurs - 2016, conform art. 61 alin. (8), pe posturi vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, la nivelul judeţului în care au susţinut atât proba practică sau inspecţia specială la clasă în profilul postului, cât şi proba scrisă, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare.

Metodologie OMECS nr.5559/2015
Art. 61 (8) Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată, candidații trebuie să obțină minimum nota 7 (șapte) atât la proba scrisă, cât și la proba practică/inspecția specială la clasă în profilul postului sau cel puțin media 8 (opt) la inspecțiile la clasă în profilul postului, în cadrul examenului național de definitivare în învățământ, sesiunea 2015, conform alin. (6), iar media de repartizare se calculează astfel: [(nota obținută la proba scrisa)*3+(nota obținută la proba practică/inspecția specială la clasă)]/4.
Art. 75 (2) În baza deciziei de repartizare, semnată de inspectorul şcolar general, directorul unităţii de învăţământ încheie, până la data de 31 august 2016, cu candidaţii repartizaţi contracte individuale de muncă pe perioadă nedeterminată sau determinată, după caz, începând cu 1 septembrie 2016, după cum urmează:
a) contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată, pentru candidaţii repartizaţi pe posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată şi care au dobândit definitivarea în învăţământ;
b) contract individual de muncă pe perioadă determinată, pentru candidaţii repartizaţi pe posturi didactice/catedre vacante/rezervate şi care nu au dobândit definitivarea în învăţământ, indiferent de statutul postului pe care au fost repartizaţi.

Notă:
Art. 62 (6) În unităţile de învăţământ gimnaziale şi unităţile de învăţământ din mediul rural se pot constitui catedre vacante/rezervate formate din ore compuse din două discipline (limba română-limbă străină, limbă străină A-limbă străină B, geografie-limbă străină, istorie-limbă străină, matematică-fizică, fizică-chimie, chimie-biologie, istorie-geografie, geografie-istorie etc.), în concordanţă cu Centralizatorul, prima disciplină, având ponderea cea mai mare de ore în catedră, constituind şi disciplina de concurs. Pentru disciplinele: logică, argumentare şi comunicare, filosofie, psihologie, sociologie, cultură civică, studii sociale, economie aplicată, economie, educaţie antreprenorială, limba latină, limba greacă veche, limba neogreacă, educaţie muzicală, educaţie plastică, educaţie artistică, istoria şi tradiţiile minorităţilor naţionale, religie baptistă, religie adventistă, religie penticostală, religie reformată, religie unitariană, religie greco-catolică, religie romano-catolică, ştiinţe se pot constitui catedre vacante/rezervate pentru concurs în două sau mai multe unităţi de învăţământ sau din două sau mai multe discipline, pentru orice nivel de învăţământ, în concordanţă cu Centralizatorul, prima disciplină, având ponderea cea mai mare de ore în catedră, constituind şi disciplina de concurs.
Pentru ocuparea catedrelor vacante/rezervate constituite din două discipline, candidaţii trebuie să aibă specializarea/specializările corespunzătoare posturilor didactice/catedrelor respective conform Centralizatorului şi susţin în cadrul concursului proba scrisă la disciplina care are ponderea cea mai mare de ore în catedră.


Condiţii de repartizare:
- datele candidaţilor trebuie să existe în sistemul informatic;
- se va realiza corespondenţa între datele candidatului şi datele postului solicitat; repartizarea va fi posibilă numai dacă nu apar motive de invalidare; pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante publicate pentru concurs care necesită probă practică/orală candidaţii trebuie să fi promovat această probă; pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor care necesită atestate/avize suplimentare candidaţii trebuie să posede atestatele/avizele necesare, depuse la dosarele de înscriere ale candidaţilor în perioadele de înscriere şi validare a fişelor, conform Calendarului;
- este obligatorie prezenţa acestor candidaţi la şedinţa publică sau a persoanelor împuternicite prin procură notarială în original de către candidaţi.

În cazul în care candidatul nu este prezent personal sau printr-un împuternicit la şedinţa publică de repartizare, cererea acestuia nu se soluţionează.

Posturile care pot fi ocupate la ședința din data de 8 august 2016 sunt cele din fișierul atașat.
Avem rugămintea ca persoanele care fac obiectul ședinței să se prezinte cu jumătate de oră mai repede de ora programată.

În conformitate cu prevederile art.74 alin.(8) din Metologia-cadru aprobată prin OMECS nr.5559/2015, la etapele de repartizare din perioada 8-9 august 2016, nu pot participa candiații care nu au dobândit definitivarea în învățământ până în prezent și care nu mai îndeplinesc condițiile legale de înscriere la examenul național de definitivare în învățământ.

Compartimentul RU
ISJ Arad


Fişiere ataşate:
GRAFIC SEDINTA PUBLICA 8 august 2016.PDF [195.23 KiB]
Descărcat de 1667 ori
Prevederi_legale_repartizare_posturi_titularizabile.doc [39.5 KiB]
Descărcat de 781 ori
Lista posturilor pentru sedinta din 8 august 2016.xls [80.5 KiB]
Descărcat de 1864 ori
Sus
   
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou  Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC+02:00 Europe/Bucharest


Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator


Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  

cron
Furnizat de phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Translation/Traducere: phpBB România