Forum ISJ Arad
http://www.isjarad.ro/forum/

PRIMAVARA EUROPEANA
http://www.isjarad.ro/forum/viewtopic.php?f=43&t=13079
Pagina 1 din 1

Autor:  marialuta [ Mie Mar 25, 2009 9:59 am ]
Subiectul mesajului:  PRIMAVARA EUROPEANA

In atentia directorilor de unitati scolare,

Ministerul Educatiei Cercetarii si Inovarii transmite scolilor:

Vice-presedintele Comisiei Europene, domnul Margot Wallstrom si comisarul european pentru educatie, formare profesionala, cultura si tineret, domnul Jan Figel invita scolile din Romania sa participe la campania Primavara Europeana.

Primavara Europeana este un eveniment care se organizeaza anual de catre Comisia Europeana in cooperare cu European Schoolnet si la care in ultimii trei ani Romania a ocupat primele pozitii ca numar de scoli participante la program.

In acest an Primavara Europeana se desfasoara in perioada 25 martie-9 mai 2009. Campania este deschisa tuturor unitatilor de invatamant preuniversitar, tuturor nivelurilor de invatamant de la prescolar la liceal si profesional. Aflata la a 7-a editie, se alatura Anului European al Creativitatii si Inovatiei (AECI), in speranta ca va suscita interesul scolilor din UE fata de creativitate si inovatie, atat la nivel local si regional, cat si la cel national.

Informatii despre eveniment gasiti la adresele:
http://www.springday2009.net si http://create2009.europa.eu
Tot aici se poate realiza inscrierea online.

Inspectoratul Scolar al Judetului Arad, prin inspectorul de programe europene, este solicitat de MECI sa transmita catre minister numarul scolilor participante la evenement la nivelul judetului Arad. Prin prezenta solicitam sa ne informati telefonic sau prin e-mail, pana vineri 27 martie 2009 orele 14, daca v-ati inscris cu scoala la campania Primavara Europeana.

Telefon: 0724142403
e-mail: maria_luta@yahoo.com

Va doresc succes, cu stima

Maria Luta
Inspector proiecte

Pagina 1 din 1 Ora este UTC+03:00 Europe/Bucharest
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/