Forum ISJ Arad
http://www.isjarad.ro/forum/

NOUTATI PROGRAMUL GRUNDTVIG
http://www.isjarad.ro/forum/viewtopic.php?f=43&t=16972
Pagina 1 din 1

Autor:  marialuta [ Lun Oct 25, 2010 3:05 pm ]
Subiectul mesajului:  NOUTATI PROGRAMUL GRUNDTVIG

Dragi Grundtvigers,

Programul Grundtvig a primit, de curand, fonduri suplimentare de la Comisia Europeana repartizate din bugetele neutilizate ale actiunilor centralizate Grundtvig.

Din acest motiv, la fel ca in anul 2009, vom organiza un APEL SUPLIMENTAR LA CANDIDATURI pentru actiuniile Mobilitati de Formare Continua (MOF) si Vizite si schimburi (VISA) in data de 17 noiembrie 2010.

Informatii despre Apelul Suplimentar sunt incluse in Apelul National 2010 - http://www.llp-ro.ro/llp.php?id=52&d=56&pa=61&menu=52

, scrise cu rosu numai la actiunile MOF si VISA.

Daca nu ati obtinut finantare MOF sau VISA in acest an, puteti candida la 17 Noiembrie 2010 sau, numai pentru VISA, si cu 8 saptamani inainte de inceperea evenimentului, daca este vorba de un seminar sau o conferinta cu valoarea europeana adaugata semnificativa.

Promotorii programului sunt rugati sa retrimita mesajul pe toate listele si in toate retelele locale sau nationale, care au ca membri potentiali candidati la MOF si VISA.

In continuare aveti cateva informatii despre cele doua actiuni. Va rugam sa le cititi cu atentie si sa accesati link-urile indicate.

Pentru intrebari suplimentare puteti lua legatura cu mine la adresa Andreea.Samoila@anpcdefp.ro sau cu Florentina.Anghel@anpcdefp.ro .

O zi buna tuturor si asteptam candidaturile dumneavoastra.

Andreea Samoila si Florentina Anghel.

Pagina 1 din 1 Ora este UTC+03:00 Europe/Bucharest
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/