Forum ISJ Arad
http://www.isjarad.ro/forum/

OPORTUNUTATI DE FINANTARE
http://www.isjarad.ro/forum/viewtopic.php?f=43&t=17380
Pagina 1 din 1

Autor:  marialuta [ Lun Ian 10, 2011 6:36 pm ]
Subiectul mesajului:  OPORTUNUTATI DE FINANTARE

http://www.cedu.ro/newsro001.php?id=174

Fundatia Centrul Educatia 2000+ organizatie independenta de politici, consultanta si servicii educationale, anunta selectie de proiecte care vizeaza imbunatatirea parteneriatului scoala-comunitate. Prezentul program de granturi se deruleaza in cadrul proiectului „Parteneriat pentru educatie! Granturi pentru scoli in dificultate!” si este finantat de Fundatia Soros Romania, prin programul Fondul de Urgenta.

Obiectivul general al programului de granturi este imbunatatirea accesului elevilor din mediile sociale defavorizate la un invatamant de calitate prin implementarea de proiecte de scurta durata la nivelul scolilor unde acestia isi desfasoara activitatea. Valoarea unui grant este de 15.000 LEI (inclusiv TVA).

La programul de granturi din cadrul proiectului Parteneriat pentru educatie! Granturi pentru scoli in dificultate! pot participa unitatile de invatamant de toate nivelurile (invatamant preuniversitar din Romania: scoli primare, scoli generale, colegii nationale, licee, grupuri scolare, centre scolare, scoli postiliceale, scoli de arte si meserii etc.), fie cu personalitate juridica, fie structuri scolare care isi desfasoara activitatea in comunitati defavorizate, in care exista: o rata ridicata a somajului, un numar important de copii din familii ai caror parinti sunt plecati la munca in strainatate, apartin minoritatilor nationale (rromi, unguri, germani, tatari, turci , rusi, lipoveni, sarbi etc.), au cerinte educationale speciale si familiile sunt asistate social (venitul minim garantat).

In anul 2011, vor fi finantate 100 proiecte. Ghidul Aplicantului, impreuna cu Formularul Cererii de Finantare sunt disponibile pe pagina web a Centrului Educatia 2000+, www.cedu.ro, in Sectiunea Stiri si Comunicate.

Pentru detalii si intrebari suplimentare va puteti adresa Centrului Educatia 2000+, telefon 021/2120780, 021/2120781, fax: 021/2120779, e-mail nvoicu@cedu.ro, persoana de contact Nicoleta Voicu, Manager Proiect.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de finantare este 21 ianuarie 20011, ora 17.00. Cererile de finantare completate vor fi transmise electronic pe adresa de e-mail: proiecte@cedu.ro

In vederea completarii Cererii de Finantare va rugam sa consultati Ghidul Aplicantului atasat prezentului anunt.

>>> granturi 2011__Anexa 1_Formular Cerere de Finantare.doc
>>> granturi 2011_Anexa 5_Model acord co-finantare.doc
>>> granturi 2011_Ghidul Aplicantului.pdf

Pagina 1 din 1 Ora este UTC+02:00 Europe/Bucharest
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/