Forum ISJ Arad

Comunicarea cu institutiile de invatamant din judetul Arad
Acum este Vin Dec 14, 2018 1:51 pm

Ora este UTC+02:00 Europe/Bucharest


ActivNET - Service IT ~ Realizare si Gazduire Pagini Web ~ Instalare/Configurare Servere ~ Publicitate Online ~ Achizitie Domenii Web


Scrie un subiect nou  Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: propuneri parteneriat LLP
MesajScris: Lun Noi 26, 2012 6:29 am 
Neconectat

Membru din: Mie Sep 15, 2010 11:06 am
Mesaje: 514
Buna ziua!Alaturat cateva propuneri de colaborare pe care le-am primit de la Biroul de reprezentare al UNCJR la Bruxelles, pe care vi le înaintez, in eventualitatea ca ar putea prezenta interes.Cu stima,
Anca Lupei
Inspector scolar pentru proiecte educationaleBiroul UNCJR Bruxelles va transmite 7 propuneri de parteneriat pentru proiecte ce urmeaza sa fie depuse ca aplicatie in cadrul cererii generale de proiecte 2013 a programului european Lifelong Learning. Detaliile si fisa de prezentare privind aceasta cerere se regasesc pe site-ul nostru : http://www.uncjr.org/article.php?key=503cf4adcb7cc sau direct pe site-ul oficial (aici).

In masura in care, considerati ca institutiile cu care colaborati sau aflate in subordinea consiliului judetean ar putea fi interesate de aceste informatii, va rugam sa dispuneti transmiterea lor catre responsabilii de resort. Fisele de prezentare sunt anexate acestui mesaj. Data limita pentru depunere difera de la un program sectorial la altul, dar, in principiu, acestea sunt reunite in luna februarie. Pentru toate propunerile mentionate in acest mesaj se solicita o manifestare a interesului inainte de sfarsitul anului 2012.1. FOREMA - organizatie de formare profesionala a CONFINDUSTRIA Padova (regiunea Veneto, Italia) – cauta parteneri pentru un proiect ce urmeaza sa fie depus spre cofinantare in cadrul cererilor de proiecte Leonardo sau Grundtvig.

Grupurile tinta caruia se adreseaza proiectul: echipe ale IMM-urilor, studenti, someri activi care cauta un loc de munca, grupurile de risc supuse marginalizarii sociale (persoane in varsta, tineri, etc.).

Prioritatile strategice pe care initiatorii propunerii de proiect si le propun sunt: rolul formarii in promovarea legaturii dintre sistemele de instruire/educatie si piata muncii, dezvoltarea competentelor profesionale pentru reducerea impactului activitatilor de productie asupra mediului, procesul de plasare profesionala, in special pentru grupurile de risc tinta, demararea unor afaceri pentru ocupare si dezvoltare locala.

Pentru manifestarea interesului de parteneriat: Roberto Baldo, Responsabile Progettazione , Via E.P. Masini n.2, Cap 35131, Padova, Italia, Tel. +39 049 8227277 - Fax +39 049 8227543;2. Asociatia autoritatilor locale din regiunea Gothenburg, Suedia, cauta parteneri in Europa interesati sa participe la un proiect de mobilitate transnationala în cadrul programului Leonardo. Proiectul propune schimburi de experienta si bune practici intre profesionisti (practicieni si manageri) din serviciile de sanatate si ingrijire (spre exemplu, servicii in casele de batrani sau centrele de ingrijire pentru persoanele de varsta a treia, departamente de servicii sociale, resurse umane, piata muncii si ocupare, ingrijirea copiilor, etc.). Partenerii cautati sunt cei care pot oferi conditii pentru efectuarea mobilitatii, respectiv gazduirea pentru 1-2 saptamani a celor carora li se acorda mobilitatea.Contact pentru detalii si manifestarea interesului: Daniela Ölmunger, Development manager EU/External Financing, daniela.olmunger@vastrahisingen.goteborg.se, +46 707 850201, http://www.goteborg.se;3. Organizatia “Profit is Good ltd” din Anglia cauta parteneri pentru un proiect Leonardo care doresc sa se implice intr-o initiativa de transfer de inovatie in domeniul antreprenoriatului si investitiei sociale. Sunt cautati in special formatorii de business social si educatie vocationala din intreprinderile sociale.

Cei interesati de detalii si parteneriat sunt rugati sa contacteze direct responsabilul de proiect: Richard Patey, Director, Profit Is Good Ltd, richard@profitisgood.co.uk, http://www.profitisgood.co.uk ;4. Municipalitatea Karlstad din Suedia cauta parteneri europeni interesati sa participe la o aplicatie in cadrul programului Leonardo da Vinci – Partnership Project. Actiunile proiectului vor include schimbul de experienta si de bune practici folosite in diferite organizatii din Europa privind munca in domeniul tinerilor si al familiilor sarace si excluse social.Cei interesati de detalii sau care doresc sa-si manifeste interesul sunt rugati sa contacteze pe: Ann-Karin Bohl, Manager of Development, ann-karin.bohl@karlstad.se, +46 54 540 49 55, http://www.karlstad.se;5. Regiunea Silezia din Polonia cauta parteneri pentru un proiect ce urmeaza sa fie depus spre cofinantare prin programul european Lifelong Learning, programul operational Comenius Regio.Titlu: Enriching the education – school communication without violence. Parteneri cautati: potrivit cerintelor programului, consortii locale formate din 3 tipuri de parteneri: o autoritate publica, o scoala si un ONG implicat in educatie;6. Nordvestsjaellands Produktionsskole (Danemarca), institutie de educatie pentru tineri intre 16-25 de ani care nu au demarat inca o scoala profesionala, cauta parteneri pentru un proiect de mobilitate Leonardo da Vinci. Partenerii doriti trebuie sa ajute la gasirea unor stagii locale si scoli de profil cu perioade de practica. Partenerii danezi pot sa ofere acelasi lucru, inclusiv cazare.Pentru mai multe detalii: Nordvestsjaellands Produktionsskole, Head of department, Dorte Just Hahn, dhk@nvpro.dk, 0045 51672419;7. Primaria districtului Västra Hisingen, orasul Gothenburg din Suedia, cauta parteneri europeni interesati sa participe intr-un proiect in cadrul cererii de proiecte a programului Comenius Regio. Proiectul propune sprijin pentru achizitionarea si dezvoltarea competentelor cheie in sectorul educatiei prin invatarea antreprenoriala si TIC.Sunt acceptati numai parteneri deja organizati in consortii locale: scoala/universitate, autoritate locale si ong din domeniu.

Contact: Daniela Ölmunger, Development manager EU/External Financing, daniela.olmunger@vastrahisingen.goteborg.se,+46 707850201, http://www.goteborg.se


Fişiere ataşate:
fwpropunerideparteneriatpentruproiectelifelonglearni.zip [579.8 KiB]
Descărcat de 256 ori
Sus
   
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou  Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC+02:00 Europe/Bucharest


Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori


Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  

cron
Furnizat de phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Translation/Traducere: phpBB România