Forum ISJ Arad
http://www.isjarad.ro/forum/

Saptamana Europeana VET
http://www.isjarad.ro/forum/viewtopic.php?f=43&t=32334
Pagina 1 din 1

Autor:  lupei [ Lun Noi 21, 2016 10:58 am ]
Subiectul mesajului:  Saptamana Europeana VET

Stimati colegi,

Aveti mai jos mesajul transmis in luna octombrie in legatura cu Saptamana Europeana VET.

Va reamintesc ca ar fi bine sa inregistrati activitatile pe care le organizati in aceasta saptamana pe site-ul Comisiei Europene (http://ec.europa.eu/social/main.jsp?lan ... ntsId=1125), acolo gasiti evenimente deja inregistrare de diverse organizatii din Europa.

In programul de activitati pe care ANPCDEFP il va desfasura in aceasta saptamana va avea loc si un targ al povestilor VET. In holul agentiei vor prezenta povestile proiectelor dumneavoastra. Cei care doresc ca povestea sa fie expusa, sa o trimiteti pe e-mailul agentiei pana la data de 5 decembrie 2016. Nu se impune ceva anume pentru a nu ingradi creativitatea (doar sa tineti cont ca aceste materiale vor fi expuse pe panouri).

De asemenea, puteti trimite pagini web, facebook, blog-uri, etc. ale proiectelor de mobilitate VET, pe care ANPCDEFP le va populariza pe canalele oficiale ale Agentiei Nationale.

Cu stima,

Anca Lupei

”Stimati beneficiari,Comisia Europeana organizeaza pentru prima data evenimentul European Vocational Skills Week, ocazie cu care vor fi desfasurate in saptamana 5-9 Decembrie 2016 diverse evenimente si activitati de catre companii, furnizori de formare profesionala, parteneri sociali si alti actori interesati. ANPCDEFP sustine acest demers si va invita si pe dumneavoastra, in calitate de beneficiar al programului ERASMUS+, sa contribuiti pe perioada acestei saptamani, atat la vizibilitatea proiectelor din domeniul VET, cat si la promovarea calitatii in educatie si formare profesionala.

Implicarea activa a tuturor actorilor constituie cheia succesului pentru European Vocational Skills Week si de aceea speram ca toate organizatiile beneficiare sa faca cunoscut evenimentul in randul partenerilor din proiecte si, in acelasi timp, sa organizeze propriile activitati. Mai multe informatii gasiti la adresa http://ec.europa.eu/social/main.jsp?lan ... ntsId=1125 si vom reveni cu detalii pe parcurs.”

Pagina 1 din 1 Ora este UTC+02:00 Europe/Bucharest
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/