Forum ISJ Arad

Comunicarea cu institutiile de invatamant din judetul Arad
Acum este Vin Mar 29, 2024 1:15 am

Ora este UTC+02:00 Europe/Bucharest


ActivNET - Service IT ~ Realizare si Gazduire Pagini Web ~ Instalare/Configurare Servere ~ Publicitate Online ~ Achizitie Domenii Web


Scrie un subiect nou  Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
MesajScris: Sâm Mar 02, 2019 9:25 pm 
Neconectat

Membru din: Lun Noi 01, 2010 11:22 am
Mesaje: 32
Eventualele vizualizări/contestații se vor depune la secretariatul Liceului Național de Informatică Arad luni, 4 martie 2019, între orele 10.00-14.00.

Conform Regulamentului specific privind organizarea și desfășurarea OLIMPIADEI DE LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, clasele V-VIII nr. 24718/16.01.2019:
Art. 20 (1) La toate etapele Olimpiadei, candidații pot contesta numai punctajul obținut la proba A (scrisă).
(2) La toate etapele Olimpiadei, nu se admite depunerea contestației de către altă persoană (părinte, profesor însoțitor, coleg etc.), în absența elevului în cauză.
(4) La toate etapele Olimpiadei, contestațiile se desfășoară în două etape:
a) înainte de depunerea contestației, elevul poate solicita vizualizarea lucrării, în prezența unui membru al Comisiei, cu posibilitatea oferirii de explicații privind evaluarea lucrării, dar fără a i se elibera o copie a acesteia.
b) în situația în care elevul consideră că punctajul stabilit de comisie pentru lucrare nu este în concordanță cu baremul afișat, acesta poate depune contestație.
(8) La toate etapele Olimpiadei, în urma reevaluării la contestații, punctajul se modifică numai dacă între punctajul inițial și cel obținut la reevaluare este o diferență mai mare de cinci puncte.
(9) Pentru lucrările care, la evaluarea inițială au obținut între 95 și 100 de puncte, punctajul final este cel acordat de comisia de contestații.

Conform Regulamentului specific privind organizarea și desfășurarea OLIMPIADEI DE LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, clasele IX-XII nr. 24719/16.01.2019:
Art. 26 (2) La etapa județeană/ a sectoarelor municipiului București, termenul de analiză și răspuns la contestații nu poate depăși 72 de ore de la încheierea depunerii contestațiilor, după care se afișează rezultatele finale.
Art. 27 (1) Pentru lucrările care au primit inițial punctaje cuprinse între 94-100 de puncte, punctajul definitiv este acela acordat de subcomisia de contestații.
(2) Pentru lucrările care au primit inițial alte punctaje decât cele menționate la alin. (1), punctajul definitiv este acela acordat de subcomisia de contestații, dacă între punctajul inițial și punctajul acordat la contestație există o diferență de cel puțin 10 puncte.
Dacă diferența dintre cele două punctaje este mai mică de 10 puncte, punctajul definitiv este cel inițial.

Comisia județeană


Fişiere ataşate:
P U N C T A J.xlsx [47.14 KiB]
Descărcat de 3551 ori
Sus
   
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou  Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC+02:00 Europe/Bucharest


Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 12 vizitatori


Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  

cron
Furnizat de phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Translation/Traducere: phpBB România