Forum ISJ Arad

Comunicarea cu institutiile de invatamant din judetul Arad
Acum este Mie Feb 26, 2020 8:35 pm

Ora este UTC+02:00 Europe/Bucharest


ActivNET - Service IT ~ Realizare si Gazduire Pagini Web ~ Instalare/Configurare Servere ~ Publicitate Online ~ Achizitie Domenii Web


Scrie un subiect nou  Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: SEDINTA RESTRANGERE DE ACTIVITATE
MesajScris: Lun Mar 25, 2019 11:39 am 
Neconectat

Membru din: Mie Apr 20, 2005 12:55 pm
Mesaje: 1363
ŞEDINŢA DE REPARTIZARE pentru soluţionarea restrângerilor de activitate se desfăsoară Miercuri, 27 martie 2019, ora 9.00 (toate specialităţile) la ISJ Arad, sala de ședințe etajul 1.

Şedinţa de repartizare, organizată de Comisia judeţeană de mobilitate a ISJ Arad, se desfăşoară conform prevederilor art. 45-50 din Metodologie (OMEN nr. 5460/12.11.2018) pentru soluţionarea următoarelor categorii de cereri în următoarea ordine de prioritate:
A. Transfer consimţit pentru cadrele didactice titulare care au obţinut acordul de transfer;
B. Transfer pentru cadrele didactice titulare care nu au obţinut acordul privind transferul consimţit între unităţi sau nu au solicitat acest acord;
a) soluţionarea restrângerii de activitate în cadrul unităţii de învăţământ, în ordinea descrescătoare a punctajului;
b) soluţionarea restrângerii de activitate la nivelul consorţiului şcolar, în ordinea descrescătoare a punctajului;
c) soluţionarea restrângerii de activitate la nivelul aceleiaşi localităţi, cu respectarea prevederilor art. 46 alin. (3), în ordinea descrescătoare a punctajului;
d) soluţionarea restrângerii de activitate la nivelul judeţului, cu respectarea prevederilor art. 46 alin. (3), în ordinea descrescătoare a punctajului;
e) soluţionarea restrângerii de activitate în alte judeţe, cu respectarea prevederilor art. 46 alin. (3), în ordinea descrescătoare a punctajului.
C. Detaşare în interesul învăţământului în cazul restrângerile de activitate nesoluţionate prin transfer; se soluţionează la finalul şedinţei de repartizare sau în etapele ulterioare ale mobilităţii personalului didactic din învăţământul preuniversitar, conform prevederilor art. 48 alin. (1) şi art. 105 alin. (4) din Metodologie.

Candidaţii se prezintă în şedinţa publică pentru soluţionarea restrângerii de activitate şi precizează, în faţa comisiei judeţene de mobilitate, codurile posturilor pentru care optează, coduri extrase din lista publicată.
Opţiunea fiecărui cadru didactic în şedinţa publică se exprimă în scris, conform cererii tip, şi se consemnează în procesul-verbal al şedinţei, cu certificare prin semnătura solicitantului sau împuternicitului, acesta din urmă prezentând procura notarială în original. Candidaţii se legitimează cu cartea de identitate.

Conform prevederilor art. 47 alin. (3) din Metodologie, în cazul în care cadrul didactic titular aflat în restrângere de activitate:
a) nu este prezent în momentul în care este solicitat să exprime opțiunea, personal sau printr-un împuternicit la şedinţa de soluţionare a cererilor de transferare pentru restrângere de activitate, va putea opta pentru posturile rămase în listă în momentul în care ajunge în fața comisiei sau, dacă nu se prezintă până la finalul şedinţei de transferare, comisia îi atribuie din oficiu un post didactic/catedră vacant(ă) din lista afişată, conform punctajului, cu respectarea condiţiilor prevăzute în Metodologie.
b) este prezent dar refuză să exprime o opțiune valabilă, comisia îi atribuie din oficiu un post didactic/catedră vacant(ă) din lista afişată, conform punctajului, cu respectarea condiţiilor prevăzute în Metodologie.


Sus
   
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou  Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC+02:00 Europe/Bucharest


Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator


Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  

cron
Furnizat de phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Translation/Traducere: phpBB România